Cases

Al onze klanten hebben een eigen verhaal. Hun eigen uitdagingen en datadoelen. Of jullie nou werkzaam zijn in de nieuwbouw, leverancier zijn, bezig zijn met opleidingen, het maakt niet uit. We duiken diep in jullie data en laten precies zien hoe deze informatie voor jullie kan werken.

Undutchables

Actuele en complete gegevens zijn essentieel voor de meeste processen. Het bijhouden hiervan is echter vaak tijdrovend waardoor dit al snel wordt verwaarloosd. Wij vertellen je graag hoe het inzetten van een portaal dit probleem kan verlichten.

Lees meer

Zolemba

Zolemba is een internationale e-commerce speler op het gebied van etiketten en labels. Alles wordt in-house geproduceerd

Lees meer

Yalp

De samenwerking tussen marketing en sales moest beter binnen Yalp. Dat was de heel duidelijke wens. Er was te veel ruis ontstaan tussen twee systemen en ze moesten in beide systemen werken.

Lees meer

BLOM Opleidingen

Bij BLOM was er behoorlijk wat handmatig werk nodig om een idee te krijgen van de verwachte omzet voor de komende maanden, het aantal registraties en de dekkingsgraad per vestiging.

Lees meer

Limesquare

Een maandelijkse doelstelling hebben binnen je bedrijf is mooi. Maar wel alleen als je op een makkelijke en snelle manier kunt zien of je goed op weg bent om dat doel te behalen.

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico