BLOM Opleidingen

Sturen op resultaten in plaats van onderbuik gevoel. Voor veel organisaties klinkt dat als muziek in de oren, maar vaak kost het (te) veel tijd om belangrijke informatie te verzamelen en te visualiseren. Een mooie uitdaging waarmee wij aan de slag gingen.

De uitdaging

BLOM maakt de afgelopen jaren een flinke groei door en wil deze trend graag doorzetten. Echter werd het door deze groei steeds lastiger om inzicht te krijgen in de stand van zaken van de organisatie. Zo kostte het veel tijd en werk om inzicht te krijgen in de verwachte omzet, het aantal registraties en de dekkingsgraad per vestiging. Deze informatie was daarnaast niet breed beschikbaar binnen de organisatie. Er moest één overzicht komen die voor iedereen binnen de organisatie beschikbaar is.

De oplossing

BLOM maakt gebruik van een cursus planningsysteem. In het begin hebben we gekeken welke informatie zich in dit systeem bevindt en hoe deze data ontsloten kon worden. Zo hebben we verschillende mogelijkheden in kaart kunnen brengen en de meeste geschikte optie gekozen. Hierna zijn we in gesprek gegaan en hebben we de wensen van de werknemers op papier gezet. Deze wensen hebben we doorvertaald naar meerdere dashboard die real-time inzichten geven in stand van zaken van de organisatie.

De winst

De ontwikkelde dashboards worden dagelijks bij BLOM gebruikt en zijn op meerdere TV schermen te zien. Zo weet iedereen binnen BLOM precies waar ze staan en kunnen ze hun cursussen nog slimmer inrichten.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Kom gerust langs voor een (sterk) kopje koffie. Dan bespreken we samen jullie uitdagingen en bekijken we hoe we jullie hier bij kunnen helpen!

Neem contact op met Jens
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico