Limesquare

Een CRM- en project systeem hebben waar praktisch alles in kan, is mooi. Maar hoe kun je deze slim in zetten? Lees hieronder hoe wij voor nóg meer inzicht hebben gezorgd door een BI-omgeving op te zetten.

De uitdaging

De meeste bedrijven hebben meerdere doelstellingen, zoals een maandelijkse omzet. Maar hoe weet je of je op weg bent om deze doelstelling te behalen? Limesquare merkte dat het veel tijd kost om inzicht te krijgen in hun voortgang. “Dit moet efficiënter kunnen!” is wat ze dachten. Het process moest versimpeld worden; in een paar kliks zien wat het resultaat is en waar de (commerciële) kansen liggen. Eén overzicht die real-time precies liet zien wat de stand van zaken was.

De oplossing

Limesquare maakt gebruik van Simplicate, een CRM- en project applicatie. Samen doken we in de applicatie en brachten alle mogelijkheden in kaart. Het was mogelijk om inzicht te geven in belangrijke cijfers, zoals kostensoorten en diensten. Essentieel was wel dat iedereen dit op dezelfde manier zou invoeren. Wij zorgde ervoor dat alle data klopt door kwaliteitschecks op de data uit te voeren. Uiteindelijk vertaalde dit zich door naar een dashboard waar alle resultaten in een oogopslag duidelijk waren.

De winst

Limesquare werkt nu met een super inzichtelijk dashboard. De omzet, de komende facturen, de lopende sales, alles staat er (kloppend!) in. Het resultaat is meer inzicht en meer rust voor de commerciële tak van de organisatie. Ze weten nu op elk moment precies hoe het gaat. De komende tijd helpen we ze verder door bijvoorbeeld trendanalyses te maken en het stellen van prognoses.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Kom gerust langs voor een (sterk) kopje koffie. Dan bespreken we samen jullie uitdagingen en bekijken we hoe we jullie hier bij kunnen helpen!

Neem contact op met Niek
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico