Limesquare

Een CRM- en projectsysteem hebben waar praktisch alles in kan, is mooi. Maar hoe kun je het dan nu slim in gaan zetten? Lees hieronder hoe BlueTree heeft gezorgd voor nóg beter inzicht door het bouwen van een maatwerk dashboard.

De uitdaging

Een maandelijkse doelstelling hebben binnen je bedrijf is mooi. Maar wel alleen als je op een makkelijke en snelle manier kunt zien of je goed op weg bent om dat doel te behalen. Bij Limesquare merkten ze dat dat proces efficiënter kon. Ze wilden het versimpelen: in een paar kliks zien wat resultaat was en waar de (commerciële) kansen lagen. Eén overzicht die real-time precies liet zien wat de stand van zaken was.


De oplossing

Limesquare maakte al gebruik van het systeem Simplicate, een CRM- en projectsoftware. We doken samen in de ins en outs van het systeem en ontdekten dat er eigenlijk nog veel meer mogelijk was. We konden veel meer inrichten op een manier waardoor de belangrijke cijfers, zoals kostensoorten en diensten, duidelijk bijgehouden werden. Essentieel was wel dat iedereen dit dan op dezelfde manier zou invoeren. BlueTree zorgde er daarom voor dat alle data klopt en vertaalde dat door naar een dashboard waar alle resultaten in een oogopslag duidelijk waren.

De winst

Limesquare werkt nu met een superinzichtelijk dashboard. De omzet, de komende facturen, de lopende sales, alles staat er (kloppend!) in. Het resultaat is meer inzicht en meer rust voor de commerciële tak van het bedrijf. Ze weten nu op elk moment precies hoe het gaat. En: de komende tijd gaan we ze nog verder helpen, bijvoorbeeld met trendanalyses en het stellen van prognoses.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Wil jij ook inzichtelijke dashboards, inzicht in je resultaten en geautomatiseerde processen?

Lex denkt graag met je mee!
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico