Undutchables

Actuele en complete gegevens zijn essentieel voor de meeste processen. Het bijhouden hiervan is echter vaak tijdrovend waardoor dit al snel wordt verwaarloosd. Wij vertellen je graag hoe het inzetten van een portaal dit probleem kan verlichten.

De uitdaging

Undutchables is een internationaal recruitment bureau. Wekelijks melden honderden werkzoekende zich aan via de website. Salesforce, het CRM systeem dat Undutchables gebruikt, bevat zodoende duizenden kandidaten. Aan de recruiters de taak om voor elke vacature een geschikte kandidaat te vinden. In dit proces zijn recruiters afhankelijk van de kandidaatgegevens in Salesforce. Deze gegevens zijn in veel gevallen niet actueel of verouderd. Dit omdat de gegevens niet worden aan gevuld en de kandidaat deze gegevens niet kan wijzigen. Hierdoor kost het de recruiters meer tijd om een geschikte kandidaat te vinden.

De oplossing

Om ervoor te zorgen dat de kandidaatgegevens in Salesforce actueel en volledig zijn hebben we een kandidaatportaal ontwikkeld. Nadat een kandidaat is uitgenodigd voor het portaal kan deze inloggen met zijn of haar e-mailadres. In het portaal kunnen zij hun gegevens bijwerken, denk hierbij aan hun werkervaring en vaardigheden. Deze gegevens komen rechtstreeks uit Salesforce en worden hier ook direct in bijgewerkt. Zo zijn de gegevens in zowel Salesforce als het portaal altijd actueel. Kandidaten kunnen op een bepaald moment gevraagd worden om hun gegevens te actualiseren. Zo wordt er een uitnodiging gestuurd naar de kandidaat wanneer zijn of haar gegevens meer dan zes maanden geleden voor het laatst zijn gewijzigd of als essentiële informatie ontbreekt.

De winst

De kandidaatgegevens in Salesforce zijn nu een stuk vollediger en actueler. Dit betekent dat recruiters zich kunnen focussen op het vinden van de beste kandidaten en zich niet meer bezig hoeft te houden met het bijwerken van kandidaatgegevens. Zo kan de recruiter zijn werk nog beter uitvoeren waardoor de werkzoekende zo snel mogelijk de baan vindt die het beste bij hem of haar past!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Kom gerust langs voor een (sterk) kopje koffie. Dan bespreken we samen jullie uitdagingen en bekijken we hoe we jullie hier bij kunnen helpen!

Neem contact op met Jens
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico