Analyse en visualisatie

Tijdens fase 2 gaan we jullie data tot leven brengen. Door het te visualiseren met een persoonlijk dashboard of een voor jullie bedrijf ingerichte Business Intelligence-omgeving. Jullie zien de resultaten letterlijk voor je, waardoor het interessanter en leuker wordt om met data te werken.

Ook draait deze fase om aanscherpen: hoe koppelen we de resultaten aan jullie business-strategie en jullie doelen. We gaan dus niet alleen rapporteren en analyseren. We gaan een stapje verder. Daarbij nemen we jullie (en jullie medewerkers) aan de hand. We meten alles van begin tot eind, zodat iedereen binnen jullie organisatie precies weet wat hun inspanningen concreet opleveren.

Dit is het stappenplan:

  1. We formuleren duidelijk bedrijfsdoelen.
  2. Die doelen splitsen we op in operationele doelen per afdeling of team.
  3. Samen beslissen we of een dashboard, rapportage of beide het beste past bij jullie organisatie.
  4. We vertalen de bedrijfsdoelen naar een dashboard

Jullie ontvangen een rapportage, inclusief bedrijfskansen, efficiëntieslagen en innovatietips voor jullie organisatie.

Ga naar fase 3: Data en strategie

Gaan naar fase 3

Direct een afspraak maken?

Ben je enthousiast geraakt en wil je direct een afspraak plannen? Vul het contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naar contact
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico