Data en strategie

Oké, in fase 1 en 2 hebben we data verzameld en tot leven gewekt. Maar hoe sla je data op de juiste manier op en gebruik je precies dat wat jullie bedrijf verder helpt? Dat pakken we op in fase 3.

Wat we vaak zien, is dat bedrijven (nog) niet echt nadenken over hun dataprocessen. Het wordt allemaal een beetje ad hoc ingevuld. Om data echt voor jullie bedrijf te laten werken, gaan we dit beter structureren. Zodat data echt waardevol wordt. Welke informatie willen jullie hebben? Welke processen horen daarbij? Hoe richten we dat in?

De benodigde data bruikbaar opslaan, daar gaat het om. Zodat je met een klik op de knop ziet hoe jullie online marketing effectiever kan, hoe de interne samenwerking kan verbeteren en hoe jullie kunnen bouwen aan een fundament voor later. Kortom, alle kansen inzien én benutten. En uiteraard wordt alles ingericht volgens de AVG.

Dit is het stappenplan:

  1. We brengen de huidige processen in kaart.
  2. We geven advies over hoe deze beter kunnen, voor meer resultaat.
  3. Samen zetten we de vervolgstappen.

Ga naar fase 4: Implementatie en bijsturing

Ga naar fase 4

Direct een afspraak maken?

Ben je enthousiast geraakt en wil je direct een afspraak plannen? Vul het contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naar contact
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico