E-commerce

De e-commerce sector is continu in ontwikkeling, waarbij de groei van bedrijven in schokken gaat. Succesvolle e-commerce aanbieders kunnen ineens flink groeien, waarbij de onderliggende processen vaak in de knel komen.

Winkels verkopen hun producten steeds vaker online. In sommige gevallen neemt de digitale de complete verkoop zelfs geheel over. Binnen de e-commerce sector wordt ontzettend veel data verzameld, zoals klant- en product informatie. Toch blijven veel bedrijven zich afvragen hoe ze deze informatie optimaal kunnen inzetten om slimmer te werken. Vaak met als doel om de omzet te vergroten.

Er zijn genoeg uitdagingen op het gebied van data. Zo wordt de winkelervaring steeds gepersonaliseerde, waardoor het essentieel is om inzicht in klanten te krijgen. Verschillende analyses kunnen helpen om deze klanten proactief te benaderen. Tegelijkertijd moet er rekening worden gehouden met nieuwe wet- en regelgeving zoals de AVG. Samen zorgen we ervoor dat jullie webshop optimaal presteert!


Wat we voor jou kunnen doen?

Check dan zeker even deze concrete voorbeelden.

Chatbot

Conversie verhogen met een intelligente chatbot.

Lees meer

CDP

Data accuraat meten is cruciaal om de juiste stuurinformatie te verkrijgen. Met een CDP doe je precies dit.

Lees meer

RFM Analyse

Weten welke klantgroep voor jou het meest interessant is, zodat je hier naar kunt handelen.

Lees meer

Laat ons je helpen!

Wil je meer inzicht, meer grip en meer resultaat behalen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Plan een meeting met Niek!
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico