Energie

Een snel veranderende markt waarbij adequate inzicht van cruciaal belang is.

De energie sector ontwikkelt zich de afgelopen jaren in een hoog tempo door de toenemende vraag. Data speelt hier een belangrijke rol in. Zo heeft bijna iedere woning tegenwoordig een slimme meter in huis waarop verschillende inzichten te zien zijn. En zijn er ontzettend veel sensoren die data verzamelen, waarvoor complexe data-architecturen zijn ingericht.

Toch zit er nog heel veel waarde verborgen in alle deze beschikbare data. Zo kan data gebruikt worden om de vraag te voorspellen, om ervoor te zorgen dat energie op een optimale manier kan worden opgeslagen. Ook blijft klantbehoud en loyaliteit een belangrijk onderwerp in de energiesector. Klantsegmentatie kan worden toegepast om verliezende klanten vroegtijdig te identificeren. Samen zorgen we ervoor dat data jullie nieuwe brandstof wordt!Wat we voor jou kunnen doen?

Check dan zeker even deze concrete voorbeelden.

Bottleneck

Wat is de bottleneck in jouw organisatie? En hoe nemen we deze weg?

Lees meer

RFM analyse

Welke klantsegment is het meest van belang? Ontdek het met een RFM analyse.

Lees meer

Chatbot

Een digitale assistent die jou van de juiste informatie logistieke voorziet.

Lees meer

Laat ons je helpen!

Wil je meer inzicht, meer grip en meer resultaat behalen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Plan een meeting met Niek!
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico