Implementatie en bijsturing

Nu wordt het echt leuk. We gaan daadwerkelijke veranderingen in gang zetten. Daar hebben we natuurlijk jullie mensen op de werkvloer bij nodig. Daarom bieden we iedereen inzicht en handvatten zodat ze weten hoe (en belangrijker nog: waarom) ze data voor zich laten werken. We implementeren dus niet alleen een nieuw dataproces, we nemen iedereen mee zodat ze zich betrokken voelen. Fase 4 ronden we pas af als jullie bedrijf écht optimaal werkt met data.

Maatwerk

Deze laatste stap is altijd op maat. We bespreken samen wat er nodig is om iedereen zonder drempels met data te laten werken. En we bepalen welke bijsturing gewenst is: tijdelijke of structurele (bijvoorbeeld maandelijkse) hulp en analyse. Dat scheelt jullie weer een eigen data-analist!

Direct een afspraak maken?

Ben je enthousiast geraakt en wil je direct een afspraak plannen? Vul het contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naar contact
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico