Verzekeraars

Hier komt een introtekst

Data-analyses worden dagelijks uitgevoerd binnen de verzekeringsmarkt. Toch maakt de verzekeraars markt een grote verandering door op het gebied van data. Een van de belangrijkste oorzaken hiervan zijn de nieuwe vormen van data. Zo zijn steeds meer databronnen publiekelijk beschikbaar, zoals informatie omtrent weer en verkeer. Dit biedt veel mogelijkheden om nog datagedreven te werken.

De beschikbaarheid van dit soort bronnen biedt de mogelijkheden voor datagedreven verzekeringen. Zo kunnen tegenwoordig voorspellende analyses worden uitgevoerd om betere inschattingen te maken. Ook kan fraude gedetecteerd worden door buitengewone waarnemingen inzichtelijk te maken. Zo wordt niet alleen de verzekeraar beschermd maar ook de klant. Samen maken we van jullie de meest datagedreven verzekeraar!Wat we voor jou kunnen doen?

Check dan zeker even deze concrete voorbeelden.

Chatbot

Conversie verhogen met een intelligente chatbot.

Lees meer

CDP

Data accuraat meten is cruciaal om de juiste stuurinformatie te verkrijgen. Met een CDP doe je precies dit.

Lees meer

RFM Analyse

Weten welke klantgroep voor jou het meest interessant is, zodat je hier naar kunt handelen.

Lees meer

Laat ons je helpen!

Wil je meer inzicht, meer grip en meer resultaat behalen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Plan een meeting met Niek!
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico