Expertises

We zijn expert in het bouwen van platformen, dashboards en koppelingen. En zijn helemaal in ons element als deze drie tegelijk worden ingezet. Dat betekent dat we samen bouwen aan slimmere manier van (samen)werken en dat we besluitvorming zoveel mogelijk op basis van data doen. We kunnen ons voorstellen dat je deze termen al wel vaker hebt gehoord, maar wat betekent het precies? En nog beter, wat kan jij ermee?

Platformen

Een platform is een beveiligde online omgeving achter een inlog, waar gebruikers 24/7 op kunnen inloggen. Dit kan voor uiteenlopende toepassingen gebruikt zoals self-service, klanten, inkoop, intranet, werken bij of een kennisplatform. Het platform biedt gepersonaliseerde informatie die vanuit allerlei bronnen beschikbaar wordt gesteld.

Meer info over platformen

Koppelingen

Een koppeling stelt jouw organisatie in staat om informatie uit meerdere bronnen samen te brengen. Een koppeling verzorgd de informatievoorziening voor een platform, maar kan voor nog veel meer toepassingen worden ingezet. Zoals uitwisselingen tussen twee of meerdere systemen. Dit zorgt voor tijdswinst, minder fouten en dat er geen verwarring kan ontstaan welke informatie kloppend is.

Meer info over koppelingen

Dashboards

Een dashboard toont informatie die kan worden gebruikt voor zowel operationele als strategische besluitvorming. Het dashboard wordt door een koppeling voorzien van informatie, die uit één bron kan komen zoals bijvoorbeeld SAP B1 of Exact, maar ook een overzicht kan tonen van meerdere bronnen. Het is veelzijdig inzetbaar voor afdelingen als HR, Sales, Marketing, Inkoop, Logistiek, R&D en nog veel meer!

Meer info over dashboards

Een greep uit de systemen waarmee we koppelen

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Kom gerust langs voor een (sterk) kopje koffie. Dan bespreken we samen jullie uitdagingen en bekijken we hoe we jullie hier bij kunnen helpen!

Neem contact op met Niek
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico