Facebook Lead Ads integratie

Informatie van Facebook Lead Ads beschikbaar in andere platformen? Dat kan via een koppeling.

Over Facebook Lead Ads

Met Facebook Lead Ads kun je contacten vinden die mogelijk geïnteresseerd zijn in je producten of diensten. Facebook Lead Ads helpt potentiële klanten te identificeren en inzicht te krijgen in hun gedrag en interesses. Leads zorgt ervoor dat contacten zich kunnen aanmelden voor programma's.


Waarom koppelen?

Informatie van Facebook Lead Ads beschikbaar in andere platformen? Dat kan via een koppeling met Facebook Lead Ads. Met een koppeling heb je meer mogelijkheden dan wat Facebook Lead Ads standaard te bieden heeft. Je bent niet afhankelijk van de grenzen van Facebook Lead Ads, maar kiest zelf welke informatie je er op welke manier uit wilt halen.


Vijf voordelen van een Facebook Lead Ads koppeling

  1. Bij Facebook Lead Ads speelt alles zich af binnen het Facebook-platform. Hierdoor wordt er een drempel weggehaald en hoeft de bezoeker niet te wachten.

  2. Lead Ads converteren beter.

  3. Gegevens zijn vooraf ingevuld, doordat ze deze op Facebook hebben gedeeld. Het formulier kan daarom direct worden opgestuurd.

  4. Door Lead Ads te koppelen aan een marketing automation tool, segmenteer je de leads en stel je de gewenste vervolgactie in. Op deze manier krijgt de klant de informatie die ze willen binnen een paar klikken.

  5. Je benadert Facebook Lead Ads wanneer ze nog warm zijn.


We realiseren onder andere Facebook Lead Ads koppelingen voor:

Facebook Lead Ads koppelen?