HubSpot integratie

Informatie van HubSpot beschikbaar in andere platformen? Dat kan via een koppeling.

Over HubSpot

Met HubSpot houd je overzicht over het proces van CRM tot het versturen van een factuur. De gebruiksvriendelijke software helpt om doelgericht, efficiënt en met plezier te werken.


Waarom koppelen?

Informatie van HubSpot beschikbaar in andere platformen? Dat kan via een koppeling met HubSpot. Met een koppeling heb je meer mogelijkheden dan wat HubSpot standaard te bieden heeft. Je bent niet afhankelijk van de grenzen van HubSpot, maar kiest zelf welke informatie je er op welke manier uit wilt halen.


Vijf voordelen van een HubSpot koppeling

  1. Bespaar tijd door vervolgstappen te automatiseren, zoals interne notificaties in stellen.

  2. HubSpot heeft uitgebreide database voor contactpersonen. Zo kun je veel meer gegevens opslaan dan alleen de contactgegevens.

  3. Automatisch klantinteracties bijwerken, zoals leads overzetten naar marketing of sales qualified. Zo heb je direct inzicht wie het laatst contact had met de klant en wat er speelde.

  4. De mogelijkheid voor closed-loop reporting, dit is het rapporteren vanaf dag één over het gedrag van je klant, zonder extra moeite. Hiermee verbeter je toekomstige sales- en marketingactiviteiten.

  5. De koppeling tussen verschillende systemen geeft je meer inzicht in het gedrag en de behoeften van je leads. Het helpt je om campagnes nog beter op te zetten.


We realiseren onder andere HubSpot koppelingen voor:

HubSpot koppelen?