Simplicate integratie

Informatie van Simplicate beschikbaar in andere platformen? Dat kan via een koppeling.

Over Simplicate

Met Simplicate houd je overzicht over het proces van CRM tot het versturen van een factuur. De gebruiksvriendelijke software helpt om doelgericht, efficiënt en met plezier te werken.

Waarom koppelen?

Informatie van Simplicate beschikbaar in andere platformen? Dat kan via een koppeling met Simplicate. Met een koppeling heb je meer mogelijkheden dan wat Simplicate standaard te bieden heeft. Je bent niet afhankelijk van de grenzen van Simplicate, maar kiest zelf welke informatie je er op welke manier uit wilt halen.

Vijf voordelen van een Simplicate koppeling

  1. Contacten automatisch synchroniseren, zodat je het niet handmatig hoeft te doen en hiermee tijd bespaart en fouten voorkomt. Periodieke handmatige imports zijn hiermee verleden tijd.

  2. Automatisch een bericht zodra een nieuw project is aangemaakt of een factuur is verstuurd, zodat je altijd op de hoogte bent.

  3. De salesfunnel delen met een ander platform, zodat sales collega's in hun favoriete platform kunnen werken en dat Simplicate altijd actueel is.

  4. De omzet per productgroep of in z’n geheel delen naar een dashboard of BI omgeving.

  5. Tijdlijnberichten of informatie zoals enquête uitslagen met Simplicate delen.

Simplicate met Active Campaign koppelen

Simplicate met Facebook Lead Ads koppelen

Simplicate met Asana koppelen

Simplicate met LinkedIn Lead Gen Forms koppelen

Simplicate koppelen?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico