Blogs

Meer lezen over de mogelijkheden van data? In onze blogs vertellen we je er alles over.

11-09-2023

Migreer oude Universal Analytics data en harmoniseer deze met nieuwe GA4 data

Eerder kwam Google al met het bericht naar buiten dat de oude variant van Google Analytics, Universal Analytics, zou stoppen met het verzamelen van data per 1 Juli 2023 en dat per 1 Juli 2024 ook de oude data verwijderd zou worden. Hoe zorg je ervoor dat je deze data in eigen beheer neemt en niet verliest?
Lees meer
25-05-2023

De evolutie van Artificial Intelligence

Artificial Intelligence is een van de meest snelgroeiende gebieden van technologische innovatie in de afgelopen decennia. In deze blog lees je hoe AI door de jaren heen is veranderd!
Lees meer
25-04-2023

Transcriberen hoef je niet te leren met Whisper!

De ontwikkelingen rond ChatGPT gaan razendsnel. Maar wat kan het Whisper model dat door dezelfde ontwikkelaars is gemaakt precies?
Lees meer
20-10-2022

Portalen en applicaties

Unieke problemen vragen om unieke oplossingen. Een maatwerk portaal of applicatie kan daarbij helpen!
Lees meer
14-07-2022

Customer Data Platform

Steeds meer bedrijven implementeren een CDP. Maar wat is een CDP nou precies? We vertellen je er graag meer over!
Lees meer
07-07-2022

Democratisering van data

Wil jij aan de slag met het democratiseren van data? Dan zijn er drie aandachtsgebieden waar je aan moet denken; mens, process en techniek.
Lees meer
28-04-2022

Bottleneck

Het optimaliseren van processen levert enorme voordelen op. Je raakt bekend met de knelpunten in jouw organisatie en bent er daardoor ook in staat wat aan te doen.
Lees meer
22-04-2022

Chatbot: jouw ideale digitale assistent

Zo kan een chatbot worden ingezet om gemakkelijk analyses uit te voeren. Een dergelijke chatbot zou je een vraag kunnen stellen zoals “Wat is de verwachte omzet voor deze maand?”.
Lees meer
13-04-2022

RFM Analyse

De RFM-analyse geeft een indruk per klant hoe waardevol deze klant is. Zeker bij een webshop of omgeving waarbij er veel transacties plaatsvinden is het echt noodzaak om dit proces te automatiseren.
Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico