Subsidie MKB-voucher digitalisering

De MKB-voucher digitalisering maakt het aantrekkelijker om digitaal stappen te zetten. Dit geldt voor alle Overijsselse ondernemers in het MKB. Denk hierbij aan bouwbedrijven, maakindustrie, agrariër, winkelier of culturele sector. Dit geldt ook voor ZZP-ers, eenmanszaken, stichtingen, verenigingen, culturele en maatschappelijke instellingen en evenementen organisaties die tegen betaling diensten verlenen.

Waarom deelnemen?

De voucher biedt een unieke kans om tegen een verminderde investering digitaal flinke stappen te zetten. Je krijgt duidelijkheid in de koers die je de komende twee jaar gaat afleggen om digitaal te ontwikkelen. Dit biedt duidelijkheid en rust. Je krijgt hiermee tevens de mogelijkheid om processen te optimaliseren waar je straks profijt van hebt.

Wat moet je ervoor doen?

De eerste stap is de ontwikkeling van het digitaliseringsplan. Hierin staan de concrete stappen benoemd, evenals de investering en wat de verwachte opbrengst is. Dit plan vraagt om een expert die weet welke mogelijkheden er voor jouw organisatie zijn en dit in een concreet plan te op te nemen. Het is daarom verplicht om dit plan samen met een onafhankelijke derde partij op te stellen. Hierbij kan BlueTree uiteraard helpen. Het inschrijven op de subsidie MKB-voucher wordt op volgorde van indienen behandeld en kent maar beperkte ruimte. Het is daarom slim om zo snel mogelijk een aanvraag in te dienen. Plan daarom direct een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

Wat valt er bij BlueTree binnen de mogelijkheden?

  • het optimaal beheren en gebruiken van data bij de onderneming;
  • het digitaliseren van de financiële administratie;
  • het digitaal koppelen van het aanbod, bedrijfsvoering en verkoop;
  • het inrichten van software om de digitale veiligheid van de onderneming te verbeteren;
  • het automatiseren van productieprocessen en het volledig maken van productiesystemen;
  • het digitaal archiveren en digitaal op orde brengen van bedrijfsinformatie;
  • het toepassen of verbeteren van Enterprise Resource Planning (ERP) of Manufacturing Execution System (MES) computerprogramma;
  • het digitaliseren van de financiële administratie.

Wil jij ook deelnemen?

We gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Door op onderstaande button te klikken, kun je meteen een afspraak met Jens inplannen om samen eens te sparren over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico