Zo werken we

Veel organisaties hebben processen die gewoon een stukkie slimmer kunnen. Vaak staat de data verdeeld over verschillende systemen, is een overzicht maken ingewikkeld en gaat er onnodig veel tijd verloren aan handmatige zaken.

Dat kan anders. Wij leggen de linkjes die dat mogelijk maken en brengen de logica aan. Zodat je ziet wat er allemaal óók kan. Geen ingewikkeld verhaal. Jij legt jouw wens op tafel, wij lossen het technisch op. Simpel.

Dat doen we door te beginnen bij jou als ondernemer. Welke uitdagingen kom je tegen binnen jouw bedrijf? Hoe zie jij je bedrijf over vijf jaar? Welke IT-stappen wil je nog zetten? Met deze scan sporen we precies op waar de kansen liggen in jouw organisatie.

Slimme structuren

Op basis daarvan gaan we terugdenken: wat gaat er allemaal aan die situatie vooraf en hoe optimaliseren we dat? Wij bouwen de slimme tool die daar perfect bij past. Met dashboards, structuren en simpele oplossingen.

Vragen die we samen gaan beantwoorden:

  • Welke taken worden repeterend gedaan?
  • Wat is de belangrijkste data binnen jullie bedrijf?
  • Hoe kunnen we mensen helpen beter of sneller te werken?
  • Waar lig jij als ondernemer wakker van?
  • Hoe zie je de toekomst van het bedrijf voor je?

Door dat haarscherp te hebben en effectief aan te pakken, bouwen we jouw organisatie 2.0. Van handmatig werken naar procesmatig geregeld.

Ook datakrachtig ondernemen?

Kom gerust langs voor een (sterk) kopje koffie. Veel uitdagingen zijn gemakkelijk op te lossen met superscherpe processen. We bespreken het graag met je!

Plan een meeting met Lex
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico