Werkwijze

Het creëren en ondersteunen van data krachtige organisaties. Daar zijn we goed in. Voor de realisatie van onze projecten hanteren wij onderstaande werkwijze.

01. Inventarisatie

Als organisatie maak je vaak gebruik van verschillende applicaties, zoals een CRM-, ERP-, voorraad- of mailing systeem. Deze systemen verzamelen waardevolle informatie die jullie ondersteunen. Samen onderzoeken we hoe jullie processen kunnen verbeteren en hoe data hier een rol in kan spelen. Tegelijkertijd bekijken we de digitale mogelijkheden door jullie data-landschap in kaart te brengen.

02. (Data) strategie

Datagedreven werken is niet iets wat van de een op de andere dag gebeurt. Hiervoor is een duidelijke strategie nodig. Samen bepalen we welke stappen jullie organisatie moet zetten om (nog) datakrachtiger te werken. Hierbij houden we rekening met de problemen waar jullie tegenaan lopen, de digitale mogelijkheden en jullie werknemers. Zo creëren we een (data) strategie die bij jullie organisatie past!

03. Design

Uiteindelijk moeten ideeën concreet gemaakt worden. Samen bekijken we hoe ideeën vorm gaan krijgen en bijdragen aan een datakrachtige organisatie. Hiervoor gaan we samen aan de tekentafel zitten. Wat zijn de exacte behoeften van de gebruiker? Hoe gaan we de oplossing vormgeven? Dat zijn allemaal vragen die we gaan beantwoorden om een waardevolle oplossing te creëren.

04. Development

Datakrachtig werken gaat vaak hand in hand met het gebruik van verschillende applicaties. Wij hebben ervaring met het inrichten van BI-omgevingen, het ontwikkelen van op maat gemaakte (interne) applicaties, kunnen jullie systemen koppelen en helpen met alles hier tussenin. We houden rekening met schaalbaarheid en veiligheid zodat het nieuwe systeem jullie niet alleen nu helpt maar ook toekomstbestendig is!

05. Support

Om daadwerkelijk resultaat te halen uit een nieuw platform of applicatie dient deze natuurlijk ook écht in gebruik te worden genomen. We nemen jullie door de nieuwe BI-omgeving die is opgezet of vertellen de ins en outs van de op maat gemaakte applicatie zodat jullie precies weten hoe deze werkt. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen meegaat met de nieuwste ontwikkelingen binnen jullie organisatie!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico