Over ons

Digitale oplossingen creëren die waarde toevoegen is waar het bij BlueTree om draait. Dit kan een oplossing zijn die al bestaat, maar veelal is het pionieren en met elkaar ontdekken. Dit zorgt ervoor dat onze klanten beschikken over unieke oplossingen die hen onderscheid en (concurrentie)voordelen oplevert.

Het team

We werken met een team specialisten die met elkaar in staat is om (digitale) uitdagingen aan te gaan! We creëren waardevolle platformen, dashboards en koppelingen die dagelijks werk makkelijker maken én op lange termijn bijdragen aan de organisatiedoelen. Dit resultaat is het gevolg van een prettige samenwerking tussen ons, onze klanten en partners.

Bekijk het team

Vacatures

Met ons team werken we vanuit Hengelo in het herkenbare pand bij het Expocenter, langs de A1. Vanuit de 10e etage kijken we uit over de hele regio. Wil jij onderdeel zijn van ons team? Bekijk dan zeker onze vacatures!

Bekijk onze vacatures

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico